» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

The essence of family, part 2

Here are the rest of the pictures of Algot and his family.  (Part 1 is here if you missed it.)  Algot and Vidar each wanted to show me their rooms and their favorite toys, then the family all played together in the living room.  With two active little boys, getting them all together for a family portrait was a bit like herding cats, but we sure had fun trying!

Algots room

Algots musical toy

Algot series
Algot on the floor
Vidar the cookie monster
Vidar loves Legos
Algot on the chair
Algot on the chair & the boys
family pile
family playtime
family in action
Här kommer resten av bilderna på Algot med familjen.  (Den första delen hittar ni här.)  Familjens berättelse hittar ni på Essence Vitaes blogg.  Algot och Vidar ville visa mig sina rum och favoritleksaker, sedan lekte familjen tillsammans i vardagsrummet.  Med två aktiva och busiga pojkar var det inte lätt att få alla samlade för en familjeporträtt, men visst hade vi roligt!

Anna Lauridsen - Vilken fin familj Lani! Superfint fångat av dig!Varma och glada bilder.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)