» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Family Portrait Collage

I often have a hard time choosing one favorite photo from a session for an enlargement.  Luckily for me, my customers usually make these decisions themselves, but sometimes they have a hard time choosing too.    One option would be to get several enlargements and hang them in a series or cluster.  Another option would be for me to make a collage.  I like making collages, it’s kind of like doing a puzzle.  This one will be printed on canvas and mounted so that the family can just hang it on the wall with no additional framing needed.

familjeporträtt collage

Jag har ofta lite svårt att välja ut en favoritbild från en fotografering för att använda som förstoring.  Som tur brukar mina kunder bestämma sådant själv, men ibland kan det vara svårt för dem också.  En lösning kan vara att göra flera förstoringar som man hänger tillsammans i en serie eller gruppering.  En annan lösning är för mig att göra en collage.  Jag tycker det är roligt att göra collager, lite som att lägga pussel.  Denna kommer att tryckas på duk och spännas på spännram så att den kan hängas direkt–lätt och smidigt.

Keivan Zavari - just came across your webpage… enjoyed it a lot.
very much liked the narration of the pictures…:-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)