» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Mother and Daughter

There’s something special about the relationship between a mother and daughter.  My daughter is nine, so it’s still kind of hard to imagine what it will be like when she’s all grown up and moved away.  In this case, my friend’s daughter had moved from Sweden to Switzerland and was only visiting for a week.  It was a really hectic time for them, but we were all glad that they made the time to have some portraits taken together.

Det finns något speciellt när det gäller relationen mellan mamma och dotter.  Min egen dotter är bara nio år, så det är svårt att föreställa mig hur det blir när hon har vuxit upp och flyttat hemifrån.  I detta fall, har Pias dotter flyttat från Sverige till Schweiz och hon var hemma bara för en kort besök under påsken.  Trots att det var en mycket hektisk tid för dem blev vi alla glad att de hittade tiden att ta några porträtter tillsammans.

mor och dotter, levande porträtt
familjporträtter i befintligt ljus
mamma och dotter, levande porträtt
familjfotografering i befintligt ljus
mamma och dotter i naturligt ljus
mor och dotter, svartvit, levandeporträtt

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)