» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Trash the Dress: at a construction site

A trash the dress session is a great possibility for couples who regret not having a professional photographer on their wedding day.  Of course you can’t recreate the actual wedding day, but you can have a lot of fun with the portraits, especially now that the pressure is off.  You can still get portraits that will be treasured as family heirlooms, even years after the fact.  A trash the dress session is a great way to celebrate an anniversary too.  For those of you who are reluctant to damage the dress, I should point out that these sessions are also called Rock the Frock or even Treasure the Dress.  You’re under no pressure from me to actually destroy the dress, and after the wedding, the dress needs a trip to the cleaners before you put it into storage anyway.

This couple’s new house was still under construction.  It was the perfect place to create portraits that they’ll treasure forever!

En “trash the dress” fotografering är en riktigt bra möjlighet för par som ångrar att de inte hade en yrkesfotograf med på bröllopsdagen.  Naturligtvis kan man inte återskapa hela bröllopskänslan, men man kan ha otroligt roligt med bröllopsporträtterna, speciellt efter bröllopet när man kan skapna av.  Man kan fortfarande få porträtter som blir familjeklenoder, även många år efter själva bröllopet.  En “trash the dress” fotografering är ett utmärkt sätt att fira bröllopsdagen.  För er som är rädd om klänningen ska jag påpeka att sådana fotograferingar kallas också för “rock the frock” eller “treasure the dress.”  Det finns inget krav att ni förstöra eller skada klänningen, och klänneningen behover troligtvis åka in till kemtvätten efter bröllopet i alla fall.

Detta parets nya bostad var fortfarande under uppbyggnad.  Det var det perfekta stället att skapa porträtter som de kommer att uppskatta hela livet.

porträttfotografering, byggarbetsplats
trash the dress, construction site
porträttfotografering, byggarbetsplats
bröllopsfotografering, byggarbetsplats

porträttfotografering, byggarbetsplats

Anneli - A'la Foto - Härliga annorlunda bilder! Jag ÄLSKAR brudklänningen! SÅÅ fin!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)