» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

E&I’s Destination Wedding, part 2

E&I thought it would be nice for their guests to see a little of the beautiful landscape in Skåne, so they arranged for a bus to take people from Ystad Saltsjöbad to Västra Nöbbelöv church and back again.  There are an abundance of adorable little churches in Skåne.  This one dates back to the 1100s with beautifully restored wall and ceiling paintings from the 1300s.  The main part of the church is long and narrow, with much smaller wing with the organ off to the side but no space to the side of the bride and groom.  This was a bit limiting for photography angles, but I like to be discreet and not move around too much during the ceremony, so that was not a problem for me.

In case you missed it, you can see part 1 here.

E&I tyckte att det skulle vara trevligt för sina gäster att se en del av det vackra skånska landskapet, därför ordnade de en buss som tog gästerna från Ystad Saltsjöbad till Västra Nöbbelövs kyrka och tillbaka.  Det finns många fina små kyrkor i Skåne.  Denna kyrkan har anor från 1100-talet och fantastiska väggmålningar från 13oo-talet.  Huvuddelen av kyrkan är lång och smal utan plats till sidan om brudparet.  Det begränsar möjligheter för fotografering en del, men jag vill var diskret och inte röra mig för mycket under vigseln i alla fall, så det var inte ett problem för mig.

Ifall ni missade den kan ni se del 1 här.

brudparets ingång
vigseln
prästen
gäster under vigseln
vigseln
vigseln
detaljer i kyrkan
vigseln
vigseln
brudparet efter vigseln
kyss framför kyrkan
brudparet med best man
bubblor
gratulationer
gratulationer
ballonger
mingel utanför kyrkan
på väg ifrån kyrkan
tärnan utanför kyrkan
bildetaljer
brudpar i bil
brudpar med bil
brudpar vid stranden
bruden i bilen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)