» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Artistic portraits for horses

When a client contacted me wanting some pictures of her Icelandic horses, I was happy.  When she gave me free reins in the creative process, I was overjoyed!  It took several weeks of checking weather forecasts and rescheduling before our schedules coincided with clear weather at sunset, but I’m convinced that the result was worth waiting for!

När en kund kontakade mig för att fotografera sina islandshästar blev jag glad.  När hon gav mig fria händer, blev jag överlycklig!  I flera veckors tid kollade vi väderprognosen och bokade om tills vädret äntligen stämde med våra schemor, men jag är övertygad att det var värt att vänta.

vidvinkel hästar
hästporträtt i kvällsljus
hästar och ägaren i kvällsljus
häst fotografering med flare
hästporträtter
hästporträtt i svartvit
hästen nyser
cowboy med sin häst
hästprofil med kvällssol
häst silhuetter mot solnedgången
hästen och mannen i silhuett
promenad med hästar
solnedgångs stämning

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)