» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Upgrade your album

 

Most of my wedding and portrait packages include a photo book.  I’m pleased to say that I also offer the option upgrading to a luxury album.  The pages are printed on professional quality photo paper mounted on a sturdy core and bound with a lay-flat binding.  These albums come with a choice of materials for the cover including two types of genuine leather, imitation leather (eco-leather), and vinyl.  30 pages are included in my albums, but additional pages may be purchased up to 100 pages.

I de flesta av mina bröllops- och porträttpaketer ingår en fotobok.  Jag erbjuder också möjligheten att uppgradera till en lyxalbum.  Sidorna är tryckta på professionell-kvalitet fotopapper, monterade på en stadig kärna, och bunden så att sidorna ligger platt.  Till lyxalbumen får ni välja både stil och materiel till omslaget: två sorters äkta läder, konstläder (eko-läder) och folie.  30 sidor ingår i mina album, men man kan lägga till flera upp till 100 st.

cover options, leather & vinyl

(click to see larger)

cover options, eco-leather

(click to see larger)

album with simple leather cover

album with simple leather cover

album with stitched leather cover

album with stitched leather cover

album with full photo cover

album with full photo cover

album with narrow vertical picture

album with narrow vertical picture

album with centered vertical picture

album with centered vertical picture

album with vertical picture and magnetic flap

album with vertical picture and magnetic flap

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)