» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Puppy portraits with Boris

Children grow and change so fast, and so do pets.  Pia chose to preserve Boris’ first summer with a pet portrait session.  He was 5 months old at the time, and Pia was concerned that he wasn’t fully trained yet, but that was no problem at all.  I got plenty of great shots even if he never sat still for more than one second at a time.  We even took a few shots in my natural light studio before heading out to enjoy the beautiful summer evening.  It was a lot of fun!

Barn växer och förändras så fort, och samma gäller våra husdjur.  Pia valde att föreviga Boris första sommar med en djurfotografering.  Boris var fem månader, och Pia var lite oroligt att han var så lydig, men det var iget problem alls.  Jag fick gott om fina bilder även om han inte satt stilla i mer än en sekund åt gången.  Vi hann ta några bilder i min dagsljus ateljé innan vi fortsatt ute för att njuta av den vackra sommarkvällen.  Det var mycket roligt!

dagsljusatelje hundporträtt
porträtter med djur
hundporträtt utomhus
hundporträtt i sommarljus
lifestyle hundporträtt
hundporträtter utomhus
lifestyle fotografering med hund
lifestyle porträtt hund utomhus

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)