» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

E&I’s destination wedding in Ystad, part 3

E&I had their wedding reception at the beautiful Ystad Saltsjöbad, a resort right on the beach in southernmost Sweden.  I think YSB is normally very tastefully decorated, but E&I’s friends and family went all out to lend a personal touch with the table settings and flowers.  I could go on and on about how gorgeous everything was and how much fun everyone had, but you can see for yourself.  In case you missed it, you can see part 1 here and part 2 here.

E&I hade sin bröllopsfest på den vackra Ystad Saltsjöbad, en nyrenoverad badort alldeles intill stranden på sveriges sydkust.  E&Is familj och vänner gjorde allt för att överraska dem med den vackra dukningen och blommorna.  Istället för att skriva om hur vackra allting var och hur roligt alla hade, ska jag visa er.  Missa inte att kolla del 1 och del 2 också.

bröllopsdukning
välkomna brudparet
mingel på YSB
tal under middag
bröllopsmiddag
roligt under bröllopsfesten
Skål! a toast to the bride and groom
mingel på bröllopsfesten
gäster uppträda
något sött och något starkt
roligt på bröllopsmiddag
så många att tacka
dekorationerna på YSB
brudvals
brudvals
dans med föräldrar
dags att dansa
party time!
disco på bröllop
dance party

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)