» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

A Bride, a Groom, and a Cadillac–wedding photography Northeastern Skåne

Marina and Jimmy got married last summer.  This summer they celebrated that by doing a Trash the Dress photo session featuring their love for the car culture in general and their 1963 Cadillac in particular.  As it turned out, the dress was never in any danger, but we sure did have a good time!  We started off at Bella’s Place in Bromölla, a fantastic replica of a 1950s diner, where they were kind enough to let us do a shoot there even though they were busy getting ready for a big party.  After that we continued at the waterfront in Nogersund overlooking Hanö and Hanö Bay.

Marina och Jimmy gifte sig förra sommaren.  Denna sommaren firade dem genom att göra en Trash the Dress fotografering som bygde på deras kärlek för bilar–specifikt deras 1963 Cadillac.  Det blev så att klänningen aldrig utsattes för någon fara, men visst hade vi roligt!  Vi började på Bella’s Place i Bromölla, en fantastisk kopia på en Amerikanskt 50-tals fik, där de var så snälla att vi fick fotografera trots att de höll på att förbereda inför en stor fest.  Efter detta fortsatte vi på hamnen i Nogersund med utsikt över Hanöbukten och Hanö.

porträttfotografering Bellas place
parfotografering inomhus
bröllopsporträtter i en 50-tals fik
vill du inte dansa med mig?
fotografering på Bellas Place
bröllopsporträtter i 50-tals miljö
porträtter på Bellas Place
porträtter på Bellas place
porträtt med bil
porträtt med bil
porträtt med Cadillac
fotografering med bil
Trash the Dress fotografering med bil
fotografering Nordölstraskåne
Fotografering med Cadillac
fotografering Sölvesborg
Trash the Dress med bil
reflections in chrome
porträtt på bilälskare

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)