» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

One man’s trash is another man’s treasure

My husband’s idea of a fun family outing is a trip to the junkyard.  Oddly, our daughter agrees.  I was feeling a bit guilty about the lack of family time when I’ve been busy weekends, so I decided to humor them and go along.  Since I’m not much good at identifying parts which would fit on a 1976 Cadillac El Dorado, I brought my camera to amuse myself.  I was surprised by how much cool stuff there was to photograph.

Min man tycker att en besök hos skroten i Sösdala är en bra familjutflykt.  Konstigt nog, håller vår dotter med honom.  Jag hade lite dåligt samvete efter att ha jobbat så många helger, så jag bestämde mig för att följa med.  Eftersom jag kunde inte hjälpa hitta delar som passar på en 1976 Cadillac El Dorado, tog jag med min kamera för att underhålla mig.  Jag blev överraskad med hur många roliga motiv jag hittade.

junkyard as art
junkyard art
junkyard as art
scrapyard art
skrapyard art
junkyard art
junkyard photography

Gerda - Hej lani,

Tusen tack för dina gratulationer, omtänksamt!
Jag bryr mig inte så mycket om födelsedagar men med 4 barn i huset är det ändå fest:)
Ja hihi du har verkligen underhållit dig själv med kameran och fina bilder blev det.
De foto du tog i förra inlägget blev också jätte fina, duktiga du!
Varm kram Gerda

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)