» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Getting ready for the wedding

In the US, it’s not unusual for a wedding photographer to accompany the bride when she gets her hair and makeup done.  Yes, that makes for a long day, but it’s totally worth it!  Besides beautiful images that contribute to the story of the day, it’s a great opportunity for me to get to know the bride better.  By the time she’s got her hair and makeup done, she’s also totally gotten used to seeing me and my camera everywhere she looks.

In these pictures, Anna has chosen her friend Kristina at Studio Saga in Höör to do her hair and makeup and her mom’s too.  With such short hair, it couldn’t have been easy to get the veil to stay in place on a windy day, but Kristina did it.

Special offer: I’ll throw in a free “getting ready” session to start capturing the excitement of the wedding day with all wedding packages of 6 hours or more booked between now and the end of 2012.

 

I USA är det inte ovanligt att bröllopsfotografen följer med bruden när hon får håret och smink gjort innan bröllopet.  Ja, det blir en lång dag för fotografen, men jag tycker det är väl värt besväret.  Förutom de vackra bilderna som bidrar dagens berättelse, är det också ett jättebra tillfälle för mig att lära känna bruden bättre.  När bruden väl är klar med håret ock smink har hon också blivit vad med att se mig och min kamera överallt.

I dessa bilder har bruden Anna valt sin väninna  Kristina på Studio Saga i Höör att fixa frisyren och make up till sig själv och sin mor.  Det kan inte ha varit lätt att få slöjan att sitta fast i så kort hår på en sådan blåsig dag, men det klarade Kristina.

Specialerbjudande:  Jag bjuder på förberedelsefotografering för att  börja fånga stämningen på bröllopsdagen med alla bröllopspakter med minst 6 timmar som ni bokar mellan nu och årsslutet.

bruden hos frisören
bruden hos frisören
bruden hos frisören
bruden hos frisören
bruden hos frisören
brudens mor hos frisören
brudens mor hos frisören

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)