» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Marita & Håkan, Winter Wedding in Lövestad

12-12-2012 visade sig vara den perfekta dagen för ett vinterbröllop i Skånska Lövestad trots det ovanligt kalla vädret (-12 C).  När det ringde på kyrkklockorna klockan 12, försvann mölntäcket och kyrkan glittrade i frost och snö.  Marita och Håkan sa ja till varandra i sällskapet av vänner och familj som även uppträde med sånger som gjorde att hela ceremonin var unik och personligt och perfekt till just Marita och Håkan.

12-12-2012 turned out to be the perfect day for a winter wedding in the little town of Lövestad in southern Sweden despite unusually cold weather (-12 C).  As the church bells rang at noon, the clouds lifted and the church sparkled in snow and frost.  Marita and Håkan said yes to each other surrounded by, and even serenaded by friends and family, in a ceremony unique to them.

vinter Lövestad
Lövestadkyrka vinter
vinter kyrka
bröllopsporträtt
bröllopsporträtter i kyrkan
bröllopsporträtter i kyrkan
brudpar porträtt
bröllopsfotografering i kyrkan
brudbukett
bröllopsfotografering vigsel
bröllopsdokumentär vigsel
vigsel i Lövestadkyrka
vigsel fotografering
vigsel
sång i kyrkan
sångare på vigsel
bröllopsfotografering
bröllopsfoto
bröllop ögonblick
bröllopsfotografering under vigseln
Lövestad kyrka vinter
Lövestad Kyrka vinter
vinter Lövestadkyrka

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)