» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Conference and meeting photography–Konferens och evenemang fotografering

Conferences, meetings, and courses are an important part of many businesses, yet all too often we see businesses documenting their participation in these events with a mobile phone and then showing off dark and blurry images in their newsletters or websites.  How professional is that?

Fortunately, there are some business, even small businesses, that choose to show their business in the best possible light by investing in a professional event photographer.  There are a lot of similarities between photographing a wedding and a business event:  capturing the action or emotion at its peak, capturing both the key players and the guests at their best, showing the mood and interactions, observing without disturbing, and adapting to less than ideal situations.

I took these pictures at a technology conference in Singapore last December.  I’ve been fortunate to have a few destination weddings in places like Las Vegas and San Francisco.  Perhaps destination events will be my next big thing.

Konferenser, möten, och kurser är viktiga delar av många verksamheter, men allt för ofta ser vi företag som dokumenterar sina medverkan med en mobiltelefon och visar upp mörka och suddiga bilder i sina nyhetsbrev och på sina hemsidor.  Är det verkligen proffsig?

Det finns andra företag, även småföretag, som väljer att visa sig på det bästa möjliga sätt genom att investera i en professionel eventfotograf.  Det finns mycket gemensamt mellan bröllopsfotografering och fotografering av företagsevents: det gäller att fånga motionenen eller känslan som avgör ögonblicket, att fånga både nyckeldeltagare och gäster så att de ser bra ut, att visa stämningen och händelser, att dokumentera utan att störa, och att anpassa sig till alla möjliga förhållenden.

De här bilderna har jag tagit på en technik konferens i Singapore i december.  Jag har haft äran att fota destinationsbröllop i platser som Las Vegas och San Francisco.  Kanske destinationsevents blir något för mig också.

eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering
eventfotografering

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)