» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Family Portraits–Familjeporträtter Sjöbo

It had been years since their last family portrait, and only the youngest child still lives at home, so when all the kids were home for Easter, it was the perfect occasion to have a new portrait taken.  We chose to do this in the family’s living room.  The family had “prepared” by looking at the Awkward Family Photos website the night before, so it happened a few times that we all busted out laughing.

Det har gått många år sedan den sista familjefotografering.  Då var den yngsta barnet bara en bebis, men nu är han tonåring och den enda bland barnen som fortfarande bor hemma.  När alla barnen var hemma över påskhelgen, blev det ett perfekt tillfälle att ta ett nytt familjeporträtt.  Det gjorde vi i familjens vardagsrum.  Mamman hade bestämt sig i förväg att hon ville ha bilder på sig själv och sin man, barnen tillsammans, och hela familjen.  Dottern ville också fotograferas tillsammans med sin pojkvän, så det gjorde vi också.  Kvällen innan fotograferingen förberedd dem genom att titta på websidan Awkward Family Photos.  Det blev mycket skoj och skratt under fotograferingen.

parporträtt
parfotografering
parfotografering
kärleksporträtt
familjeporträtt
familjefoto
familjefotografering Skåne
familjeporträtt Skåne
familjeporträtt Sjöbo
syskonporträtt
syskonfotografering
busiga syskonporträtt
parfotografering
kärleksporträtt
parfotografering

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)