» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Mingel & Event Fotografering i Skåne

Invigning för NyföretagarCentrum Öresund på World Trade Center i Malmö

Som bröllopsfotograf har jag lärt mig en hel del om att fotografera människor och att fånga ögonblicket.  Det spelar inget roll om det är bröllopsgäster eller deltagare på företagsevent, klienten vill ha bilder där folk ser ut som de är glada eller engagerade.  Och de som är med i bilderna vill se bra ut.  Detta är speciellt viktigt när bilderna delas i sociala media, för ingen vill bli taggad i en ful bild.

As a wedding photographer, I’ve learned quite a bit about photographing people and capturing the moment.  Regardless if it’s wedding guests or participants in a business event, clients want pictures of people who look happy or active, and of course the subjects want to look good too.  This is especially important when the pictures are likely to be shared in social media because nobody likes to be tagged in an ugly picture.

These are some pictures that I took for NyföretagarCentrum Öresund at their grand opening at the new World Trade Center in Malmö.  The amazing chocolate fountain and carved fruit table were provided by Jazz-it.  Doesn’t it look like it was a fun event?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)