» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Executive portraits–företagsporträtter i Skåne

Annika Dacke from Orera kommunikation contacted me a while ago for some professional portraits to use on her new website and as profile pictures for Linked In, Facebook, and other forms of social media.  As a PR consultant, she knew how important it is to have professional quality photos on hand just in case a reporter calls wanting a last minute interview or something like that.

She prepared for our photo session with several different outfits for different looks to represent different aspects of her business, and we had so much fun that we decided to do some more personal shots too.  She now has plenty of images to choose from!

Annika Dacke från Orera kommunikation kontaktade mig för ett tag sedan angående företagsporträtter som hon kunde använda till sin nya websidan och som profilbilder på LinkedIn, Facebook och andra sociala medier.  Som  PR konsult, vet hon hur viktigt det är att ha proffsiga porträtter tillgängliga ifall en tidning plötsligt ber om ett intervju eller sådant.

Hon förberedd sig för fotograferingen med olika kläder för att representera olika grenar av sin verksamhet, men vi hade så roligt att vi fortsatte med några mer personliga bilder också.  Nu har hon jättemånga bilder att använda både till sitt företag och privat.

professional headshots
executive portrait
porträtt företagare
bilder till företag
porträtt till företag
porträtt
personliga porträtt

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)