» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

My first film

Det är ganska enkelt, bara en kort intervju, men det är ett stort steg för mig.  I våras tog jag en kurs på hur man filmar med en DSLR kamera, och jag får intyga att det är inte lika lätt som det ser ut!  Det var inte heller så lätt att reda ut videoredigeringsmjukvaran, men det klarade jag så småningom.  Så nu har vi det: min första film!

Manuset och intervjun gjordes av Annika Dacke från Orera kommunikation, grafiken gjordes av Ingrid Guillermo, och musiken är från Purple Planet.  Stjärnan är Annika Linné från Rena Händer, ett företag som erbjuder det senast och renaste inom handhygien.  Handspriten från Rena Händer är kladdfri och snäll mot händerna.

 

It’s nothing fancy, just a simple interview, but it’s a big step for me.  Last spring I took a class on filming with a DSLR camera–let me tell you, it’s not as easy as it looks!  Figuring out the video editing software also took a bit of work, but here it is: my first film.

The script and interview were done by Annika Dacke of Orera kommunikation, the graphics were done by Ingrid Guillermo, and the music is from Purple Planet.  The star of the show is the client, Annika Linné from Rena Händer.

For those of you who do not understand Swedish, the film is about hand sanitizer.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)