» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Fotografering för företag–Photography for businesses

When I’m not out photographing weddings or families, the chances are I’m photographing for businesses.  Corporate headshots don’t always make for an interesting blog post, but I do quite a few of them.  I also photograph business events like conferences, trainings, kick-offs, and important meetings.  Sometimes I get to show what a business is all about and provide images for their website and marketing.

In this case, it was coach and yoga instructor Emelie Hjertzell (Solsinne) who contacted me wanting pictures of her yoga class.  It turned out that it was no ordinary yoga class but YinYoga, an especially relaxing and calming form of yoga featuring gentle stretching and focused breathing.  From a visual standpoint it looks more like nap time at preschool than a workout, so photographing the action was a fun challenge.

När jag inte är på gång med en bröllopsfotografering eller familjefotografering, är det ganska sanolikt att jag håller på med en företagsfotografering.  Företagsporträtter gör inte en superspännande blogginläggg, men jag gör en hel del sådana.  Jag fotograferar också företagsevents som konferenser, utbildningar, kick-offs, och viktiga möten.  Ibland får jag visa vad en företag “in action” så att de får bilder till sin hemsida och marknadsföring.

I detta fall var det coach och yogaledaren Emelie Hjertzell (Solsinne) som kontaktade mig för bilder på sin yoga kurs.  Det visade sig ingen vanlig yoga kurs men YinYoga, en speciellt lugn och mjuk form av yoga med fokus på stillsamma töjningar och fokuserad andning.  Det såg ut mer som läggdags på dagis än en träningspass, så det var en rolig utmaning att fotografera.

fotografering för företag

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)