» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Essence Vitae Familjefotografering Skåne

I’m sorry.  I’ve been a very bad blogger.  First I was traveling most of the month of November, then I got caught up in the Christmas rush.  Here’s something I’ve been meaning to share since September.  I did a family photo session for Essence Vitae, and we were surprised with the most wonderful summer weather.  You can read the family’s story on Essence Vitae’s blog.

Jag ber om ursäkt.  Jag har varit en mycket dålig bloggare.  Först var jag bortrest nästan hela november, sedan blev jag upptagen med julförberedelser.  Här får ni något som jag har velat dela med er sedan i september.  Jag gjorde en familjefotografering genom  Essence Vitae, och vi blev glatt överraskad med otroligt sommarväder.  Ni kan läsa familjens historia på Essence Vitae’s blogg.

Niklas Johansson - Vilka vackra fina bilder. måste kännas skoj att kunna hjälpa denna familj att få fina bilder

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)