» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Regngaranti på bröllopsporträtter

Here in the winter darkness I feel it’s about time to relive some wonderful summer feeling.  Here’s a wedding portrait session that I did a this summer as a rain guarantee/trash the dress session.  We had talked about doing their portraits at this lake near Sjöbo in central Skåne, but when it rained steadily on their wedding day, I decided to offer them the chance to do this later.  I hesitate to call it a “Trash the dress” since that was never our intention.  The dress did get a little bit dirty, but it was no big deal since they were planning on taking it to the cleaners after the wedding anyhow.  We watched the weather forecasts carefully and waited for a sunny evening.  It turned out to be perfect! In case you missed it, I blogged the pictures from this couple’s wedding day in August.

Nu i det vintermörkret känner jag mig att det är dags att återuppleva den underbara sommarkänslan som vi hade för inte allt så länge sedan.  Här kan ni se en bröllopsporträttfotografering som jag gjorde i sommras som en regngaranti eller trash the dress.  Vi hade pratat om porträttfotografering vid Vombsjön utanför Sjöbo i Skåne, men med ihållande regn på bröllopsdagen bestämde jag för att erbjuda dem en chans att få sommarkänslan i porträttarna på ett senare tillfälle.  Jag vill inte riktigt kalla det för Trash the dress eftersom det var aldrig meningen att skada klänningen.  Klänningen blev naturligtvis lite smutsig, men det gjorde inget eftersom de hade tänkt att klänningen skulle till kemtvätten efter bröllopet i alla fall.  Vi kollade väderprognosen nogrant och väntade för en solig kväll.  Det blev perfekt!  Ifall ni missade det har jag bloggat om parets bröllopsfotografering i augusti.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)