» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Highlights from 2013

I’d like to kick off 2014 with a look back at some of my favorite moments from 2013.  This is why I love being a photographer!  I’ve met so many wonderful people, and I’ve also met the challenge of photographing i so many different locations and situations: babies, kids, couples, families, pets, weddings, parties, makeover/glamour portraits, executive/business portraits, conferences, and businesses in action.

Jag tänker börja 2014 med att titta tillbaka till några av mina favoritstunder från 2013.  Ni ser varför jag har så roligt som fotograf, eller hur?  Jag har träffat så många fantastiska människor, och jag har också klarat uppmåningen av att fotografera i så många olika platser och förhållanden: bebis, barn, par, familjer, husdjur, bröllop, fest, makeover/glamourporträtter, executive/företagsporträtter, konferenser, och företagsuppdrag. 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)