» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Porträttfotograf Skåne

Jag fick det snällaste kommentar från en kund här om dagen, så jag tänkte dela den med er.

“Ditt porträtt av oss blev en mycket uppskattad julklapp! T jämfördes med en filmstjärna och allmänt undrades det över om vi verkligen var så snygga! Bättre beröm kan man knappt få som fotograf! Vi önskar dig en mycket god fortsättning på året och om någon skulle fråga om vi känner en duktig fotograf är svaret givet!”

 

I received the nicest compliment from a customer recently, so I thought I’d share that with you.

“Your portrait of us was really appreciated as a Christmas present.  T was compared to a movie star, and people wondered if we really were so good looking!  That’s the highest praise one can give to a photographer!  We wish you a continued happy new year, and if anyone asks if we know a good photographer, the answer is obvious!”

parfotografering Skåne
porträttfoto Skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)