» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Familjeporträtter i Skåne

What do you get for the family matriarch who has everything?  How about getting all the kids and grand-kids together for a family portrait session.  That’s exactly what happened this beautiful autumn day at Frostavallen outside of Höör in Skåne.  I worked with the whole group, each family, siblings, couples, and even individuals to create both a memorable experience and photos that will be treasured as family heirlooms.

Vad köper man till familjens matriark som redan har allt?  Kanske en familjefotografering tillsammans med alla barn och barnbarn?  Det är precis vad som hände en vakra höst dag på Frostavallen utanför Höör i Skåne.  Jag jobbade med hela gruppen, varje familje för sig, syskongrupper, par, och även individer för att skapa både en rolig upplevelse och fotografier som säkert blir familjeklenoder.

familjefotograf skåne
familjeporträtt skåne
parfotografering
familjefotografing i naturen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)