» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

fotograf till företag

Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb?  Jag säger det igen.  Förutom alla de underbara nya människor som jag får lära känna, älskar jag utmaningen av att fotografera på nya platser och nya förhållanden hela tiden.  För ett par veckor sedan fick jag uppdraget att fotografera på en veterinärklinik.  De ville ha bilder till sin nya hemsida som visade både de nyrenoverade kliniken och personalen “in action.”  Jag blev förvånad över hur mycket som skedde där under bara ett par timmar, och jag blev rörd av relationen mellan djuren och människorna som tog hand om dem.

I can’t say enough how much I love my job.  Besides getting to know new people, I love the challenges of photographing new locations and situations all the time.  I was recently asked to photograph a veterinary clinic.  They wanted pictures of both the newly renovated facilities and the personnel in action for use on their new website.  I was amazed by how much went on in just a couple hours, and I was touched by the relationships between the pets and their people.

föregatsfotografering sjöbo
bilder på veterinär
bilder till hemsida skåne
företagsfotografering österlen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)