» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Företagsfotografering–fånga stämningen

För det mesta fotograferar jag människor (både porträtter och människor “in action”), men ibland får jag också förfrågan att fotografera miljöer utan människor.  För företag är det ofta viktig för sitt varumärke att visa både hur lokalen ser ut och också stämningen.  Jag har nyligen fotograferat Björkelund Logi & Trädgård, ett vackert och nyrenoverad gammal gård och trädgård som man kan hyra antingen som semesterboende eller till mindre företagsevenemang.  Snart kommer vi att se dessa bilder i Björkelunds marknadsföring också.  Här skulle jag vilja koppla av, eller hur?

I mostly photograph people, both portraits and people in action, but sometimes I’m also asked to photograph scenes without people.  For businesses, it’s often important for their branding to show both what the place looks like and also the mood.  Recently I photographed Björkelund Logi & Trädgård, a beautifully renovated old farmhouse with garden that can be rented either as a relaxing rural vacation rental or the perfect location for a business retreat.  Soon we’ll be seeing these pictures on their website too.  I’d sure like to relax here for a while, wouldn’t you?

företagsfotograf österlen
företagsfotograf Skåne
företagsfotograf lund

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)