» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Vintage train wedding in Sweden–bröllop med tåg på Österlen

It’s hard to go wrong with a wedding in the gorgeous coastal area called Österlen in southern Sweden, and this couple planned something really special.  For the ceremony, they chose Vitaby church which sits high on a hill overlooking the Baltic and dates back to the 1100’s.  For the reception, they chose Ravlunda Bränneri, and in between, they all rode on an antique train and enjoyed drinks and mingle at Brösarp’s station.  They were supposed to have the steam locomotive, but unfortunately that was not running that day, so they used an old diesel locomotive instead.  After the guests boarded the train for the reception, the bride and groom and I snuck off the beach at Vitamölla where they got to enjoy some quality time together, and I got to take some portraits.

Det blir aldrig fel med bröllop på den vackra Österlen i Skåne, men när detta paret planerade sitt bröllop blev det något utöver den vanliga.  Vigseln ägde rum i Vitaby kyrkan som sitter längst uppe på en kulle med utsikt över östersjön och har anor från 1100-talet.  Bröllopsfesten ägde rum på Ravlunda Bränneri, och däremellan blev det musietågresa och mingel på Brösarpsstation.  Tanken var att de skulle ha ångloket, men tyvärr fungerade den inte just den dagen, så det blev en gammal diesellok istället.  Efter gästerna åkte iväg till Ravlunda bränneri, fick jag smyga iväg med brudparet till stranden i Vitamölla.  Där fick paret en lugn stund att njuta av varandra då jag tog porträtterna.

bröllopsfotograf österlen
fotograf österlen
bröllopsfotograf Skåne
bröllop på ångtåg österlen
bröllopsporträtt österlen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)