» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Familjefotografering på Österlen

I’ve always enjoyed active family photo sessions where people were doing things and not just posing.  Some families are naturally active and full of ideas, but I’ve noticed that it’s really good to be prepared with a list of suggestions and questions to get people moving, interacting, and displaying genuine emotion.  I’ve been working on this technique for promoting interaction both in couples, between parents and children, and between siblings.  For this session at Haväng in Österlen, I did some of each.

Jag har alltid gillat att fotografera familjer när de håller på med något och inte bara posera framför kameran.  Vissa familjer är naturliga aktiva och kommer med många idéer, men jag har lärt mig att det är bra att vara förbered med förslag och frågor för att hjälpa folk komma igång och visa äkta känslor.  Jag har jobbat med denna method för att locka fram känslor både med par, mellan föräldrar och barn, och mellan syskon.  För denna fotografering på Haväng (Österlen), gjorde jag lite av varje.

parfotografering österlen
barnfotograf österlen
familjefotografering österlen
familjefotograf österlen
familjefotograf skåne
fotograf österlen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)