» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Fotograf för företagsevents–Photography for business events

Earlier this summer I had the opportunity to photograph an event at Kinnarp’s Interior showroom in Malmö.  It was really a treat to photograph in such a colorful and inspiring setting.  Usually mingle photography is all about the people and showing that they’re having a good time, but this time the furniture was also important.

Tidigare i sommras fick jag uppdraget att fotografera ett evenemang hos Kinnarp’s Interior i Malmö.  Det var verkligen roligt att fotografera i en sådan färgglad och inspirerarde miljö.  När jag fotografera mingel är fokusen normalt på människorna eftersom uppdragsgivaren vill visa hur folk har roligt, men denna gången var möblerna också viktiga.

fotografering på företagsevents
Fotograf Malmö
fotograf på företagsevenemang
Fotograf Skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)