» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Österlen wedding — Bröllop på österlen

It was a glorious summer day in Österlen when this sweet couple said yes to each other, and I was so happy to be asked to document their love, their loved ones, and their big day.  Base camp and reception hall for this destination wedding was Ravlunda Bränneri, but the wedding ceremony took place on the stage of Mårten Pers Källa.  I was totally in love with this wedding gown from Ida Sjöstedt and the gorgeous flowers from Österlens Binderi.  The groom’s suit was from Tiger of Sweden, and the girls’ hair and make-up was done by Victoria Klingenstierna.  The bride and groom rode in style in an antique Volvo from Autoseum in Simrishamn.  I could try to tell you how fantastic everything was, but instead, I’ll let you see for yourself.

Det var en otroligt vacker sommerdag då detta sötta paret gifte sig på Österlen, och jag var så glad att de bade mig att de bade mig att berätta deras historia om hur kärlek och vänskap kom tillsammans på denna stora dagen.  Förberedelserna och bröllopsfesten ägde rum på Ravlunda Bränneri, med själva vigseln var på scenen på Mårten Pers Källa.  Jag blev lite kär i den fantastiska brudklänningen av Ida Sjöstedt och de fantastiska blommorna från Österlens Binderi.  Brudgummens kostym kom från Tiger of Sweden, och tjejernas hår och smink ordnades av Victoria Klingenstierna.  Brudparet åkte fint i en gammal Volvo Amazon från Autoseum i Simrishamn.  Jag skulle kunna försöka berätta hur underbar allting var, men istället får ni kolla på bilderna och se själv.

fotograf Österlen
bröllopsfotograf österlen
bröllopsfotograf Skåne
bröllopsfotograf Simrishamn
bröllop Ravlunda Bränneri

Martin - härliga bilder!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)