» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

New Fine Art Album

Last weekend at the Bridal show at Örenäs castle, I introduced a new high-end fine art album to my range of products.  The quality is amazing with thick pages made of archival quality cotton rag paper and deep, rich colors.

I söndags ställde jag ut på bröllopsmässan på Örenäs slott, och då passade jag på att lansera något nytt bland de produkterna som jag erbjuder.  Värstingsalbumet är en 30×30 cm fine-art album.  Kvaliteten är fantastisk med tjocka sidor gjorde av arkivkvalitet bommullspapper, och färgerna kändes underbart lyxiga.

bröllopsalbum
fine art album

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)