» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Active Family Photo Session–Familjefotograf i Skåne

When I showed up at this family’s house for their photo session, the mom was apologizing, the 5-year-old was sobbing, and the 7-year-old was nowhere to be found, but the 3-year-old was cautiously curious. A couple of years ago, a situation like this would have worried me, but now I’m confident I could handle it.  “No problem,” I said, “When you’re ready, we’ll play some games and get acquainted, and nobody has to do anything they don’t want to do.”  The 5-year-old looked at me suspiciously but stopped crying.  Then I went to work making friends with the 3-year-old.  I’d brought a stuffed elephant that can sit on my camera when photographing children, so it played peek-a-boo from my camera bag and worked its magic.  The kids went off to find their dad and sister while mom showed me around the yard.  We met up at the trampoline, and within minutes I was hearing, “Take my picture when I do this!”  After that it was all fun and games.

När jag kom hem till denna familjen för sin familjefotografering mötes jag av mamman som bad om ursäkt och 5-åringen som grät.  7-åring hade gått och gömt sit, men 3-åring tittade försiktigt och nyfiket fram.  För ett par år sedan hade jag blivit orolig av en sådan situation, men nu visste jag hur jag kunde hantera den.  “Ingen fara,” sa jag, “När ni är redå kan vi leka lite, men ingen är tvungen att göra något som de inte vill.”  5-åringen tittade på mig osäkert men slutade gråta.  Jag fokuserade uppmarksamneten på 3-åringen.  Jag sa att min kameraelefant såg fram emot att träffa henne.  Kamaraelefanten lekte titt-ut från min väska och trollade bort blygheten.  Barnen spran iväg för att hämta pappan och storasystern, och under tiden visade mamman trädgården till mig.  Vi träffades vid studsmattan, och efter bara någon minut hörde jag, “Tar en bild när jag gör detta!”  Sedan blev det en hel del olika lekar och vi hade jätteroligt tillsammans.

familjefotograf skåne
fotograf skåne
barnfotograf skåne

Frida - Hej Lani, Barnen log som solar när de såg bilderna! De var stolta att se “där är ju jag”, “kolla vilket hopp”, “vad tokigt vi gör där” etc. G undrade lite var “den där flickan med elefanten” var, alltså du.. 🙂 De svarade alla samma sak när jag frågade om de kom ihåg hur det var att fotas – “kul”. Det var nog kul att jag och S tog oss tid att leka med dem samtidigt , det händer inte så ofta…. M är sur för att vi nu har monterat ner studsmattan för vintern…och blev glad över att se lite hoppbilder. Hon längtar redan till våren.. Vi har fått många kommentarer på bilderna från vänner som gillar dem mycket! Är övertygad om att det här den typen bilder som de här som de flesta familjer vill ha, inte stela studiefoton…
Tack för fina bilder! Du är superduktig!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)