» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Parfotografering–fotograf Skåne

Couple’s sessions are a great way to celebrate your love, especially if you’ve been together for a while.  Sometimes we’re so busy being parents that we don’t prioritize being a couple.  When I was done with their family session, we spent a few minutes without the kids reminiscing about how they met and rekindling that falling in love feeling.  Even the dog seemed to want some quality grown-up time.  This couple run a bed & breakfast, so we also took a few shots that they can use in their marketing.

Ett parfotografering är ett utmärkt sätt att fira kärleken, speciellt om ni har varit ihop ett tag.  Ibland är vi så upptagna med att vara föräldrar att vi inte tar tiden att vara ett par också.  När jag var klar med deras familjefotografering, tog vi några minuter utan barn för att prata om hur det var när de först träffades och återuppleva känslan att vara nyförälskad.  Till och med hunden ville vara med på lite kvalitets tid med bara de vuxna.  Paret driver en pensionat, så vi passade på att ta några foto som de också kan använda i sin marknadsföring.

Parfotografering Skåne
fotograf Skåne

Frida - Tack för härliga bilder Lani! Det var en fin stund vi fick tillsammans under parfotograferingen. Med ditt proffsiga agerande och dina frågor lockade du fram varma leenden från oss och känslor från tiden då vi just hade träffats. Underbar stämning i höstsolen! Vilket perfekt sätt att fira våra 15 år tillsammans! Inte konstigt att vår hund ville vara med på ett hörn.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)