» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Hammenhög bröllop–bröllopsfotografering på Österlen

Sweden’s national day, June 6, was beautiful, warm and sunny–perfect for an Österlen wedding.  The ceremony was held in the church in Hammenhög, and afterwards we went to the beach where this couple had gotten engaged for some portraits.  The reception took place in a tent and was catered by the fantastic “En gaffel kort.”  I loved that it was the perfect blend of once-in-a-lifetime indulgences and down-to-earth details that made their day so personal and unique.

Sveriges nationaldag, den 6 juni, var vakert, varmt och soligt–perfekt för ett bröllop på Österlen.  Vigseln ägde rum i Hammenhögs kyrka, sedan efteråt åkte vi till stranden där paret hade förlovat sig för att fotografera bröllopsporträtterna.  Bröllopsfesten ägde rum i en tält med fantastiskt catering av “En gaffel kort.”  Jag var så imponerad av hur paret valde att blanda de lyxiga och exklusiva med enkla och jordnära detaljer för att skapa en dag som var så personlig och unik.

bröllopsfotograf österlen
bröllopsfotograf skåne
bröllop Hammenhögskyrka
bröllop på stranden österlen
trädgårdsbröllop skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)