» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Produktfotografering i naturligt ljus

Det är inte så ofta jag fotografera produkter, men när en vän bad mig att ta bilder till sitt nya företag ställde jag upp.  Vi var överens att produkterna skulle fotograferas i miljö (inga tråkiga rader med produkter mot en vit bakgrund), men det var inte så lätt att hitta en lämplig miljö för sådant som schampoo, tvål, och krämer, speciellt när det var alldeles för kallt och regnigt för att vara utomhus.   Vi bestämde oss för köksfönstret och balanserade det starka motljuset med en reflexskärm tätt intill. Vi behövde både stående och liggande bilder, så vi fick hitta på en bakgrund och något att ställa produkterna på så att de kom upp i olika nivåer.  Vi skrattade att vi höll på att posera produkterna, men det var faktiskt precis vad vi gjorde.  Jag poserade dem som de var grupper med människor.

Mer information om dessa trevliga produkter kan ni hitta på lillaguldkanten.se.

fotograf Skåne
fotograf österlen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)