» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Birthday ball at Bjärsjölagård castle–fest på slottet

Most people don’t get married very often, but sometimes you need an occasion to gather your friends and family for a big party.  Fortunately, birthdays are great for celebrating too, and while you’ve got all your nearest and dearest around you, what better way to make those memories last than with quality photography.  I’d like to share with you a wonderful 60th birthday party that I photographed at a nearby castle.

De flesta människor gifter sig inte så ofta, men ibland önskar man att det fanns flera tillfällen att samlas för ett stort fest.  Som tur är födelsedagar också jättebra tillfällen att fira.  Och när man har sina släkt och vänner samlade för en stor fest, hur bättre sätt att bevara de minnen än att investera i hög kvalitet fotografi.  Här skulle jag vilja dela med er en fantastiskt 60-årsfirande på Bjärsjölagård slott.

festfotograf skåne
mingelfotograf skåne
fest på Bjärsjölagård slott

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)