» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Big happenings in a small town–fotograf skåne

One of the many projects that I support is Kreativa Klasaröd, and organization of creative entrepreneurs in the small town of Klasaröd.  This weekend they had their second annual initiation of the Christmas season.  Besides the nativity scene, it featured also a large artwork made of t-shirts donated by the local community which symbolized both togetherness and diversity.

En av många föreningar som jag stödjer är Kreativa Klasaröd, en organisation av kreativa småföretagare i byn Klasaröd på den Skånska landsbygden.  I lördags hade dem julinvigning.  Förutom julkrubben, blev det också premier för ett stort konstverk tillverkad av t-shirts som symbolisera både tillhörighet och mångfalden i sammhället.  Bakom konstverket stod Nixis Textilverkstad och elever från SFI (Svenska för invandrare).  Det blev musik av trumpeter från Sjöbo Ungdomsorkester och sång av Sjöbos Luciakandidater, och det  fanns också utställningar hos Janes Snickarbod och Smedens Lustgård.

mingelfotograf skåne
eventfotografering
fotograf skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)