» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

2014 year in review

2014’s been a year with a lot of great moments and also a lot of variety–weddings, graduations, families, business events, silly games and serious portraits.  I love how photographing on location always provides new challenges, and I get to know such fantastic people too.  Here’s a look back at some of my favorites moments.

2014 har varit ett år med många fantastiska ögonblick och mycket variation–bröllop, student, familjer, företagsevents, busig lek och professionella porträtter.  Som fotograf som alltid jobbar “on location” gillar jag det blir alltid nya utmaningar, och jag får lära känna riktigt fantastiska människor också.  Här kan vi titta tillbaka på några av mina favoritbilder.

fotograf skåne
familjefotograf österlen
fotograf österlen
familjefotograf skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)