» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Caroline & James, Wedding in Skåne, Bröllop i skåne

Caroline and James had a truly international wedding in the Swedish countryside outside of Sjöbo.  Guests came from all over the world to share in their celebration, and it was a beautiful day full of love, laughter, music and dancing.  The ceremony was held at Öveds church, more photography in the park at Övedskloster slott, and the reception was held at Ågården in Vollsjö.

Caroline och James hade ett riktigt internationellt bröllop i den svenska landsbygden utanför Sjöbo.  Gäster kom från hela världen för att fira tillsammans med dem, och det blev en vacker dag med mycket kärlek, skratt, musik och dans.  Vigseln ägde rum på Öveds kyrka, fotografering på slottsparken på Övedskloster, och bröllopsfesten ägde rum på Ågården i Vollsjö.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)