» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Familjefotografering i Skåne — Family photography

I start 2017 with enthusiasm for a new year and also with a little bit of guilt for having been a very bad blogger last year.  Instead of trying to catch up on everything I missed, I’ve put together some highlights.  Family photography is always a lot of fun, both for me and the families involved.  We usually start of easy, playing games or walking around and getting to know each other.  I’m often like a fly on the wall capturing their expressions of love and laughter as my subjects interact with each other.  Then depending on the client’s wishes, we might get some more posed shots with people looking into the camera.

It is beautiful in the forests and fields of Skåne with lots of great locations for photo sessions.  The long summer evenings make for great light as well as the convenience of being able to do a shoot after work.

familjefotograf skåne

While visiting family in California, I took the opportunity to do some photo sessions there too.  I’d almost forgotten how wonderful the beaches are in Southern California.

family photographer on tour
family photography

fun family photo session

Skåne is a popular tourist destination too, and what better way to both make and preserve your vacation memories than with photographer as your guide for the day.

familjefotografering på semester i skåne

Sometimes I can combine a family portrait session with a documentary session like I did for this boule-playing family.  The result was a whole book full of memories for the parents’ anniversary.

dokumentär fotograf skåne

Jag börjar 2017 med iver för att komma igång igen men också med några skuldkänslor för att jag inte har skött min blogg.  Istället för att försöka hinna ikapp med allt har jag plockat ihop några av mina favoritminnen.  Familjefotografering är alltid jätteroligt, både för mig och familjen.  Vi brukar börjar lugnt när vi lekar eller promenera tillsammans för att lära känna varandra.  Jag är ofta som flugan på väggen och fångar deras skratt och glädje när familjemedlemmarna skojar med varandra.  Beroende på hur klienten vill ha det, kan vi också ta några mer uppställda bilder där de tittar på kameran.

Det finns mycket vackert här i skåne, och på sommaren finns många fina fält och skogar som lämpar sig till fotografering.  De långa sommarkvällar ger också både fantastiskt ljus och möjligheten att boka en fotografering när arbetsdagen är slut.  Det blev också familjefotograferingar i Kalifornien när jag var hemma under sommaren för att hälsa på.  

Utöver de lekfulla familjefotograferingar gör jag också dokumentärfotograferingar där jag följer familjen under en hel- eller halvdags aktiviteter.  Ibland blir det bara reportage och ibland blir det dokumentärt i sammband med en familjefotografering.  I detta fall blev det en bok med fina minnen till föräldrarnas femtioåriga bröllopsdag.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)