» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Porträtt — Head shots

AA significant part of my photography is portraits.  More and more, even small business owners are realizing the importance of having up to date head shots for use in marketing and social media.  For the most part, my clients are those who say they do not feel comfortable in front of the camera, so a significant part of my job is getting them to relax without losing focus.  You could say I’m the photographer for people who think they never look good in pictures.  In 2016 I introduced a new portrait photography package which includes a documentary session to get custom “stock” photos of the client’s business in action.  I was really pleased with the results.

porträttfotograf skåne
location företagsfotografering
head shots
porträttfotograf sjöbo
porträttfotograf Lund
porträttfotograf österlen
fotograf österlen

 En stor del av mina fotograferingar är porträttfotograferingar.  Det blir allt vanligare att även småföretagare inser vikten av att ha aktuella porträtter som de kan använda i sin marknadsföring och i sociala medier.  Många av mina klienter säger innan fotograferingen att de känner sig obekväm framför kameran eller att de aldrig blir bra på bild, så en stor del av mitt jobb är att få de att slappna av men samtidigt behålla kontakt med kameran.  Du skulle kunna säga att jag är fotografen till dem som tror att de aldrig blir bra på bild.  Under 2016 lancerade jag ett nytt pakett för företagsfotografering där det ingår både porträtt-och dokumentärfotografering som ger företager egna “stockbilder” med klienten istället för statister.  Jag tyckte det blev hur bra som helst.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)