» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Hösterbjudande på levande porträtt!

Hösterbjudande, fotograf barn & djur

Hösterbjudande!

Passa på och spara 50% på fotografering av barn eller djur!

Snart är det dags att tänka på julklappar och julkort.  Dem vi älskar förändras hela tiden.  Föreviga ögonblicket med  “levande porträtt”! 

Rabatten gäller fotografering under oktober och november 2011.  Produkterna (t ex digitala bilder, förstoringar, julkort, fotoböcker eller konsttryck) tillkommer.  Priserna hittar ni här.

Levande porträtt är porträttbilder som är informellt uppställda, eller helst inte uppställda alls.  Det är äkta känslor, livsglädje och kärlek som står i fokus.  Allting är “on location” och sker inte i en ateljé.  Denna stil kallas också för “life style-fotografering”.  Levande porträtt passar bra för enskilda eller par, för barn, husdjur eller hela familjen.  Välj en plats som betyder något för er, eller så kan vi komma fram till något tillsammans.  Stranden eller skogen, lekplatsen eller sommarstugan, bondgården eller stadsmiljö… Det är bara fantasin som begränsar. Självklart går det även bra att få mer formella, uppställda porträtt arrangerade om det är vad ni önskar.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)