» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Morsdagserbjudande

Förr i tiden var familjeporträtt något man tog på allvar.  Det var en investering som man gjorde några enstaka gånger i livet och bilderna blev familjeklenoder.  Nu för tiden knäpper folk kort när som helst och överallt med sina mobiltelefoner och bilderna lagras digitalt.  Kvalitet har ersatts av kvantitet.  Ibland försvinner bilderna när man byter telefon eller dator eller så finns de kanske brända på en CD-skiva någonstans.  Hur lätt blir det då att visa bilderna för kommande generationer om 20 eller 40 år?

 

 

 

 

 

 

 

Just nu har jag ett speciellt morsdagserbjudande som kan ge er det där familjeporträttet som kommer att bli en familjeklenod!

I morsdagspaketet ingår en timmes fotografering och ett av följande alternativ för bara 950 kr! (Ord. pris är 1600 kr).  Villkoret är att det måste finns minst en mor med vid fotograferingen.

  • 3 st. förstoringar 15 x 21 cm på fotopapper
  • 2 st. förstoringar 21 x 30 cm på fotopapper
  • 20 % rabatt på ytterligare förstoringar eller fotoböcker.

Uppgradera till en “fine art” tavla för bara 1400 kr till (spara över 1000 kr)!  Då får ni en utskrift med arkivkvalitet på finaste akvarellpapper i storlek 21 x 30 cm, monterad på kapaskiva med passepartout i storlek 30 x 40 cm.  Den kan hängas som den är eller så kan man lätt rama in den eftersom den passar standardstorleken för ramar.

Fotograferingen kan äga rum hemma hos er eller på annan valfri plats. Betalning sker vid paketbokningen. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2012.  Resetillägg, 40 kr/mil tillkommer.  Alla priser är inklusive moms.

Passa på och boka nu genom att maila info@norekefoto.se eller ring 0733-90 52 16!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)