» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Erbjudande för djurfotografering

 

Ikväll blir den officiella boksläpp för min vänn Susannes nya bok, och jag ska vara med eftersom det är min bild på omslaget!  För att fira har jag ett nytt erbjudande  för djurfotografering.

kattporträtt och bok

Våra husdjur är ofta familjemar precis som barnen, men de kommer inte hem med skolfoto varje år.  Är de inte värd att förevigas med en fin porträtt också?  Jag kommer hem till er (eller till en plats som är betydelsefull för er) för att fotografera ert husdjur så att ni får bilder som är både vackra, personliga och unika.  (Se exempel.) Det går också bra med hästar eller exotiska djur.

DJURFOTOGRAFERINGSERBJUDANDE

Ni får en kortare fotografering (15-20 minuter) hemma hos er eller på annan valfri plats samt 2 st. förstoringar 15×21 cm (eller 1 st 21×30 cm) på fotopapper för bara 500 kr!  Om du vill fotograferas tillsammans med djuret, eller om det är flera djur som ska fotograferas, tillkommer 250 kr per djur eller person, men då får ni ytterligare en 21×15 cm förstoring per person eller djur.

Lägg till en “fine art” tavla för bara 1400 kr (spara över 500 kr)!  Då får ni en utskrift med arkivkvalitet på finaste akvarellpapper i storlek 21 x 30 cm, monterad på kapaskiva med passepartout i storlek 30 x 40 cm.  Den kan hängas som den är eller så kan man lätt rama in den eftersom den passar standardstorleken för ramar.

Betalning sker vid paketbokningen. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2012.  Resetillägg, 40 kr/mil tillkommer.  Alla priser är inklusive moms.

Passa på och boka nu genom att maila info@norekefoto.se eller ring 0733-90 52 16!

fotografering med hästar

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)