» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Helena & John’s backyard wedding

Helena & John had a beautiful, simple wedding in their own backyard with just their kids, a priest, musicians, and a photographer–me!  What an honor!  The musicians, a couple from Denmark, were really the icing on the cake.  They wrote a song just for Helena and John, and they played so beautifully that even I got a bit teary-eyed.  I’m so glad that they chose to include me, because wouldn’t it have been a shame to let a day like this pass without capturing the memories?

Helena & John gifte sig i en vacker och enkel ceremoni hemma i trädgården.  Med sig hade de bara sina barn, en präst, musiker och en fotograf–mig!  Vilken ära!  Musikerna var verkligen pricken över i-et.  De skrev en låt speciellt för Helena och John, och de spelade så vackert att även jag nästan började gråta.  Jag är så glad att jag fick vara med, för hade det inte varit synd att inte föreviga dagens minnen?

innan vigseln
vigsel i trädgården
barn på bröllop
vigsel i trädgården
puss!
musik under vigseln
sommarbröllop i trädgården
vigseln i trädgård
brudvals i trädgården
bröllopsblommor
barnen skålar med jordgubbar och cider
brudvalsen skriven bara för brudparet
grattis till brudparet
det vackra brudparet
bröllopsporträtter i trädgården
familjeporträtt
familjeportätt, levande porträtt
alla fick bröllopspresenter
bröllopsmiddag i trädgården
bröllopsdetaljer

Sonia Jansson - Oj Lani, vad vackert detta var!

Brigitte Grenfeldt - Vilket fint reportage!

Jenny Blad - Verkligen fint!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)