» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

New choices for photobooks

I have changed distributor for my photo books, also known as coffee-table books, and I’m thrilled with the new product.  The pages are a firm, professional quality photo paper bound to lay flat in a hard covered book.  Another thing I like about these books is that I am free to design each page and the cover myself without the constraints of templates.  I am offering two sizes: 19 x 19 cm and 28 x 8 cm.  Each comes standard with 30 pages, but it’s no problem to add more.  These books are included in some of my packages both for weddings and for portraits, and they can also be ordered as extras to supplement other packages.  Photo books make excellent gifts!

Jag har bytt leverantör på fotoböcker, också kallade för coffeetable böcker, och jag är mycket nöjd med den nya produkten.  Sidorna är tryckta på professionell kvalitet fotopapper som är bundna med hårt omslag för att ligga platt.  En annan sak som jag verkligen gillar är att jag kan designa varje sida och omslaget själv utan att begränsas av malar.  Böckerna erbjuder jag i två storlekar: 19 x 19 cm och 28 x 28 cm.  Trettio sidor ingår i boken, men det går bra att lägga till flera.  Böckarna ingår i några av mina paketer, både till bröllop och till porträtter, och man kan också beställa dem som uppgradering på övriga paketer.  Fotoböcker är mycket uppskattade som presenter!

fotoböcker
bröllopsbilder i fotobok
fotobok med bröllopsbilder
Fotobok bröllop
närbilder på fotoböcker

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)