» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Pet portraits with Signe

Förra veckan träffade jag Gerd, den lyckliga vinnaren av Kattjourens lotteri, och fotograferade hennes älskade katt, Signe.  Kattjouren är en underbar idéel organisation som räddar katter i nöt och hjälper dem hittar lämpliga hem, och jag var glad för att stödja dem genom att donera en djurfotografering.

Signe hälsade snällt när jag kom hem till henne och hon bryde sig inte alls om kameran.  Gerd tog fram favoritleksakarna och godisen, och Signe hade stenkoll på henne.  Det gick hur bra som helst, fast Signe var nog lite trött till slut.

Last week I photographed Signe the cat, whose owner was the lucky winner of Kattjouren’s lottery.  Kattjouren is a wonderful volunteer-run organization which rescues and finds homes for cats in need, and I was happy to donate a pet photo session for their fund raiser.

kattporträtt inomhus befintligt ljus
kattporträtt inomhus
kattporträtt
kattporträtter
kattporträtt på balkongen
kattporträtt
djurporträtter
kattfotografering utomhus
kattfotografering

Annalena - Underbara bilder och jättesöt katt:)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)