» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Outdoor portrait session with little Leila

I don’t have music on my website, so please imagine a bit of Eric Clapton unplugged here.

For Leila’s one-year old portrait session, we were lucky enough to have a beautiful summer day, so we did the shoot in a meadow.  She was so adorable and good-natured, and she was happy to show off her full range of facial expressions.  Her big sister came along to help out, and she was so cute that I couldn’t resist getting some shots of her too.

Det var en vacker sommardag när det var dags för Leilas ett-års fotografering, så vi valde att fota henne i en äng.  Iblasnd kallas sådana porträtter för levande porträtter eller life-style fotografering.  Leila var så gullig och på gott humör, och hon vissade gärna alla sina ansiktsuttryck.  Storasystern kom också för att hjälpa till, och hon var så sött att jag inte kunde låta bli att fota henne lite också.

barnporträtt i naturen
barnporträtt i ängen
lifestyle barnporträtt
lifestyle barnfotografering
levande porträtt barn
ett-års porträtter utomhus
lifestyle barnporträtter
barnporträtter utomhus
barn foto utomhus
utomhus barnporträtter

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)