» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Trash the Dress: Country style

Imagine a portrait session just for fun, without the pressure of guests waiting or the need to keep clean.  It’s a wedding photographer’s dream.  My subjects have the freedom to be as romantic or high fashion or as silly as they want, and I’m there to help them make it look good in pictures.  That’s what Trash the Dress is all about for me.  You set your own limits, and I’m not going to pressure anyone into doing anything they don’t want to do.

For the record, the dress survived to be trashed again another day, and M&N had so much fun with this shoot that I have no doubt that we will do it again, perhaps to celebrate their anniversary?

Tänk dig en porträttfotografering bara för skojs skull, utan gäster som väntar eller behovet att hålla sig ren.  Det är en bröllopsfotografs dröm.  Mina klienter har friheten att vara så romantiska, eller stiliga, eller löjliga som de vill, och jag är där för att hjälpa så att det ser bra ut i bilderna.  Sådant är vad Trash the Dress innebär för mig.  Ni sätter gränsen själva, och jag kommer inte att övertala er att göra något som ni inte vill.

Ifall ni undrade, så klarade klänningen sig för att kunna Trashas en gång till.  M&N hade så roligt med fotograferingen att vi kommer säkert att göra om det någon gång–kanske för att fira bröllopsdagen?

brudporträtt på landet
Trash the Dress på landet
kyss i sädesfält
brudporträtter utomhus
brudpar på landet
brudpar med häst
brud på häst
bröllopsporträtter på landet
brud som dansar på fält

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)