» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Erbjudande på familjefotografering

Ni kanske har sett tidningsreportaget i Ystads Allehanda igår om familjen som jag fotograferade till Essence Vitae.  De var så glada att få boken och kollagen som jag gjorde till dem, och jag tycker att det är jätteroligt att göra.   Jag blir så glad av att lära känna familjerna som jag fotograferar.  Genom Essence Vitae får man fotograferingen, fotoboken, och förstoringen gratis pga idéelt arbete och sponsorerna, men man behover inte utsattes för en livshotande sjukdom för att unna sig sådant.  Jag fotograferar och gör fotoböcker osv till  friska familjer också!

Boka din familjefotografering nu, och jag komer att skänka 20% till Essence Vitaes insamling till Barncancerfonden.  Välj en paket för 3000 kr eller mer, och jag bjuder även på en extra timme fotografering!  Erbjudandet gäller porträttpaketer bokade senast den 31 augusti 2012.

 

Yesterday there was a very nice article in the local newspaper about the most recent family that I photographed for Essence Vitae.  They were so happy to receive the book and collage that I’d made for them, and I thought it was a lot of fun to do.  I love getting to know the families that i photograph.  A family can get a photo session, photo book, and enlargement through Essence Vitae because of volunteer photographers and sponsors, but there are of course other ways to get this besides having a life threatening illness.  I photograph and make photo books for healthy families too!

Book your family photo session now, and I will donate 20% of the proceeds to Essence Vitae’s collection for Barncancerfonden (children’s cancer fund).  Choose a package for 3000 SEK or more, and I’ll add an extra hour to your photo session for free.  This offer is good for my portrait packages booked during August 2012.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)